Jump to content


Photo

PRAVOSUDJE-sta je to ?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 banderash

banderash
  • Members
  • 1,571 posts

Posted 31 August 2007 - 23:05

Danas citam u lokalnim novinama, covek osudjen na sest (6) godina zatvora zbog dokazanog ubistva uz to je i bivsi pripadnik Policije (bio je policajac kad je ubio coveka) jos uvek je na slobodi jer resenje nije pravosnazno !?!? Posto je jos na slobodi sada se sukobio sa maloletnikom (15 god) uz pretnju da ce od njega "napraviti biljku" !! Sta je sledece, da uzme sacmaricu i pokoka pola ulice, grada.... Pitam se kakvo je to pravosudje i sudstvo uopste kada se dokazani ubica jos uvek nalazi na slobodi ?!?!?
Kakvo nam je to tuzilastvo kada ja kao obican gradjanin moram da iznesem toliko dokaza protiv X Y Z lica materijalnih, usmenih da bi se smilovali i pokrenuli neku istragu ?! Pa za sta su oni placeni ako ja kao obican gradjanin moram da radim njiov posao !!
Dragoljub Milanovic je tek sa dolaskom nove vlasti prestao da uziva zatvorske privilegije, a pri tom bivsi ministar dok je bio na vlasti je pravdao taj slucaj kao "ima osnova za privilegije koje uziva" !?!? Covek koji je osudjen, pa pobegao, bio u bekstvu 1-2 godine, uhvacen pa isporucen Srbiji na kraju uziva u zatvoru i jos odlazi vikendom kuci!!! Silni ljudi izginuse u zgradi RTSa da bi se "svetu pokazalo kako nas nepravedno bombarduju", ostavio je te jadne ljude da izginu i onda posle svega, zbog toga sto je SPS podrzavao tu i takvu mrljavu vladu ovaj uziva u zatvoru, a da ne spominjem min.Stojkovica kao "vrlog" sudiju.
Koliko ce vremena trebati da neko ko se ogresio o zakon odgovara za to, a da nije na vlasti, politicar, sudija, nacelnik SUPa MUPa, ministar.....kada ce poceti da se PRIMENJUJE ZAKON U OVOJ I OVAKVOJ DRZAVI !!!!

Edited by banderash, 01 September 2007 - 17:44.