Nije tacno da jeftine karte postoje samo za odabrane (tj. kumove, rodjake, prijatelje)! To TVRDIM! Jeftine karte su dostupne SVIMA, apsolutno svima! Naravno, sve zavisi od popunjenosti aviona, sezone, na koliko se putuje itd...karte su dostupne, pa ko pre do jeftinih karata, njegove su
JAT airways
Posted 11 August 2007 - 13:48
Nije tacno da jeftine karte postoje samo za odabrane (tj. kumove, rodjake, prijatelje)! To TVRDIM! Jeftine karte su dostupne SVIMA, apsolutno svima! Naravno, sve zavisi od popunjenosti aviona, sezone, na koliko se putuje itd...karte su dostupne, pa ko pre do jeftinih karata, njegove su
Posted 11 August 2007 - 13:50
Posted 11 August 2007 - 13:54
Treba prvo definisati ko su ti "SVI".. Ja nikada nisam mogla da se domognem te jeftine karte. Najeftinija bila
oko 280,00 Eura ali iskljucivo preko Opoda. JAT mi je tog istog momenta za taj isti datum i let tu kartu
velikodusno nudio za 349,00 Eura. Ja letim (ili se barem trudim da letim) samo direktnim letovima
a iskljucivo iz Frankfurta. Tu enma mnogo izbora. JAT ili LH ( ova u raznim varijacijama). Direktni letovi
JAT-a su mi najprivlacniji i zbog cene i vremena letenja, a narocito sletanja i poletanja.
Lep pozdrav
Teja
Posted 11 August 2007 - 14:08
za jatove poslovnice u srbiji bih mozda mogla da se slozim. u inostranstvu ovo jednostavno nije tacno. vise puta mi se desavalo da ne dobijem kartu po jeftinijim cenama, bez obzira sto u bg tvrde da ih jos ima. drugi problem je sto u inostranstvu cesto nude jeftinije karte samo ako im das "njihov deo". to nisam ni jednom svesno uradila, samo jednom su me prevarili.
da vidis kako izgleda takvo jedno 'predstavnistvo' i kako se ponasaju zaposleni prema ljudima, kako se 'ispisuju' karte, ne verujem da bi ovo napisao.
Posted 11 August 2007 - 15:21
da vidis kako izgleda takvo jedno 'predstavnistvo' i kako se ponasaju zaposleni prema ljudima, kako se 'ispisuju' karte, ne verujem da bi ovo napisao.
Ej, juce sam posle puno godina dozivela i licno to ispisivanje karte. Riba zove Beograd( posto kao comp sistem
riknuo zbog kishe valjda). Beograd joj speluje ona slovca YXZZYXWEYY itd i ona kao to upisuje na jednu artiju
da bi kasnije hemijskom oloFkom to sve unela u kartu. Bre , ne bih verovala da ne videh juce sopstvenim
ochima.Potpuno je isti sistem ispisivanja karata u JAT-u bio i pre 20 godina kada sam i dosla u Frankfurt
Lep pozdrav
Teja
Edited by Teja, 11 August 2007 - 15:27.
Posted 11 August 2007 - 15:40
riknuo zbog kishe valjda). Beograd joj speluje ona slovca YXZZYXWEYY itd i ona kao to upisuje na jednu artiju
da bi kasnije hemijskom oloFkom to sve unela u kartu. Bre , ne bih verovala da ne videh juce sopstvenim
ochima.Potpuno je isti sistem ispisivanja karata u JAT-u bio i pre 20 godina kada sam i dosla u Frankfurt
Lep pozdrav
Teja
To ce trajati jos neko vreme, posto se prelazi na e-ticket uskoro, tako da bilo kakva rucna karta nece imati znacaja..
Posted 11 August 2007 - 15:45
Jbte, pa jel cu ja da dozivim da to "jos neko vreme" konacno prodje?
Aj fala ti sto si me uteshio
Lep pozdrav
Teja
Posted 11 August 2007 - 15:52
Posted 11 August 2007 - 16:50
Sunca ima tamo gde ljudi mnogo lete. Ko bre leti u i iz Srbije?
Mi iz dijaspore?
Unistavanje monopola jako lepo zvuci, ali njie tako jednostavno, cak ni u mnogo,mnogo
civilizovanijim zemljama.
Lep pozdrav
Teja
Baš tako. Sve dok gradjani Srbije ne budu mogli da putuju slobodno(bez čekanja viza, i njihovog neizvesnog dobijanja), dolazak low-cost kompanija nema nikakvog smisla, i neće se dešavati, osim sporadično.
Posted 12 August 2007 - 12:36
Posted 12 August 2007 - 13:00
Potpis!!
Posted 12 August 2007 - 13:04
jos jednom, o monopolu niko nije pricao. citanje postova pre nego sto pocnu da se kritikuju* diskutanti moze koristiti.
* pljuvanje, sto bi se reklo na lepom knjizevnom srpskom jeziku
edit: dobro ajde, jos jedan covek je spomenuo monopol, no niko se nije upecao
Edited by paculla, 12 August 2007 - 13:07.
Posted 12 August 2007 - 19:50
jos jednom, o monopolu niko nije pricao. citanje postova pre nego sto pocnu da se kritikuju* diskutanti moze koristiti.
* pljuvanje, sto bi se reklo na lepom knjizevnom srpskom jeziku
edit: dobro ajde, jos jedan covek je spomenuo monopol, no niko se nije upecao
Nisam govorio samo o ovom topicu, mada je i ovde bilo spominjanja Jatovog monopola, vec generalno-kad god se spomene kako Jat ne valja, odmah pocne prica o monopolu, kako to sve treba razjebati, kako treba dovesti LCC itd. BTW, niko ne spominje trikove pomocu kojih bi se doveli ti isti LCC.
Dakle, u Jatu mnogo stvari smrdi i moze da se kritikuje, ali ako hocete da ovaj topic ide u pravom smeru, onda bez prica o monopolu i o starim STW, pls.
Posted 12 August 2007 - 20:14
Dakle, u Jatu mnogo stvari smrdi i moze da se kritikuje, ali ako hocete da ovaj topic ide u pravom smeru, onda bez prica o monopolu i o starim STW, pls.
JAT , kao i Telekom , postoje zbog nas putnika,musterija , tako da su oni nama servis a ne obrnuto.
Sta mene briga na koji se nacin razbija monopol, ako ja mogu da dobijem jeftiniju kartu i jeftinije
da telefoniram.Vidim kako pate gradjani Nemacke ili Francuske zato sto iz dana u dan imaju
sve vise provajdera i avio kompanija.
Lep pozdrav
Teja
Posted 12 August 2007 - 20:56
Meni je najbolje SABENA - such a bloody experience never again