mogu da razumem da su Windows i Office prevedeni na srpski, josh uvek ima ljudi kojima je prijatnije da imaju frendli interfejs, ali trazenje da i jedan forumski softver dobije prevod na srpski (iako engleski znash, ako ne perfektno a ono barem dovoljno za razumevanje forumskog vokabulara od pedeset rechi) je ko insistiranje da se na Harlijev zadnji tochak sa svake strane prikachi po jedan mali, za ravnotezu.
Daj, bre, Dunadan.
Zaista ti je cudno sto ima ljudi kojima je prijatnije da imaju
juzerfrendli softver?
I cudno ti je da takvi 'jos uvek' postoje, da nisu izumrli ili prihvatili da je
juzerfrendli nesto nakazno, zadrto i da je mucenje za kompjuterom prirodno stanje stvari?
Pa nisu svi vozaci Harlija koji uzivaju u voznji svojih masina. Neki voze i obicne skutere koji im sluze za transport iz tacke A u tacku B i nista vise. Ako im ti tockici koriste u tom prevozu oni se nece libiti da ih koriste i bolece ih uvce za misljenje vozaca Harlija o njihovim tockicima. Oni njima vrse posao.
Pa ti se bar secas da je Forum ranije bio i na srpskom. Imao si da biras, osh ovo- osh ono. Sta je falilo tada, svi zadovoljni?
Ja sam se jos ranije izjasnio, meni ne smeta zbog ne poznavanja jezika, meni se vizuelno ne svidja to mesanje. Ako ga ne volim u govoru naravno da ce mi smetati i na monitoru.
Edited by foto, 04 July 2007 - 14:53.