Jump to content


Photo

ITALIJA-FRANCUSKA


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
585 replies to this topic

Poll: Ko ce da pobedi? (116 member(s) have cast votes)

Ko ce da pobedi?

  1. Italija (53 votes [45.69%])

    Percentage of vote: 45.69%

  2. Francuska (45 votes [38.79%])

    Percentage of vote: 38.79%

  3. Juventus, kao i uvek, jer je Moggi vec zvao Blattera (18 votes [15.52%])

    Percentage of vote: 15.52%

Vote Guests cannot vote

#586 Pirlo

Pirlo
  • Members
  • 209 posts

Posted 26 July 2006 - 23:19

Zidanov plagijator
QUOTE
KONj PREŽIVEO NASRTAJ DžOKEJA

Zidan u sedlu

Džokej Pol O'Nil moraće da objasni nadležnima šta je mislio kad je poput Zinedina Zidana, glavom udario konja Siti Afer. Incident se desio u nedelju na hipodromu u Stratfordu, a Pol bi se provukao da ga nisu snimile kamere.
- Srećom, postoji snimak - oglasio je Oven Birn, potparol HRA organizacije koja nadgleda konjske trke. - Datum saslušanja nije određen, ali biće sve razrešeno do kraja nedelje.
O'Nil je do sad ostvario 51 pobedu u trkama sa preponama, ali ima i istragu posle ponašanja sa jednim grlom-debitantom iz marta.
- Želeo bih javno da se izvinim - oglasio je Zidan među džokejima. - Nikad nisam ovako nešto učinio. Konj se nepredviđeno ponašao jer u padoku. Kad smo izašli na stazu na zagrevanje, stalno je vukao na pogrešnu stranu. Onda mi je trebalo pet minuta da ga što je nežnije moguće, dovedem do startne linije. Kad je počela trka, jurnuo je pravo na automobil koji prati nadmetanje. Ukopao se na 1,5 metar, zbog čega sam pao. Razbesneo sam se i učinio ono što nikako ne bih smeo - pravdao se Pol O'Nik.

Sport