Jump to content

Photo

Ljubav, Panika Navika

• Please log in to reply
93 replies to this topic

#16 pooor leno

pooor leno
  • Members
  • 31 posts

Posted 09 February 2006 - 05:58

Odlicna je serija, ta brzina, to sve sto ste rekli..... 0:)
Ipak, imam dve zamerke.
1) U KOM JBNM TERMINU se emituje??? Kol'ko god bila dobra, nemaju ljudi tri zivota i kashu od neurona da gledaju u kutiju satima da bi je docekali (mozda sutra)!!! :wub:
2) Ima meni tu nesto bolesno; doticni bracni par (Simic/Sabljic) je malo premetuzalemski za ove dve maloletVice. Ajd' da su ih kao napustili roditelji, pa ih gaje deda i baba.... :)

Dobra serija, inace, nije da je losa...... :huh:

#17 Nemanjamcnair

Nemanjamcnair
  • Members
  • 704 posts

Posted 09 February 2006 - 09:18

Zasto li ljudi kod nas vise vole Americki humor od engleskog???
Gledao sam jednu epizodu i ono je proamerikanizovano do zla boga!

#18 Nikola21

Nikola21
  • Members
  • 7,472 posts

Posted 09 February 2006 - 09:26

Humor jedino moze da se deli na dobar li los. Pogresno ga je deliti po "lokaciji"...

Edited by Nikola21, 09 February 2006 - 09:26.

#19 Nemanjamcnair

Nemanjamcnair
  • Members
  • 704 posts

Posted 09 February 2006 - 09:32

Humor jedino moze da se deli na dobar li los. Pogresno ga je deliti po "lokaciji"...

<{POST_SNAPBACK}>

Aha, kaze meni drugar: "Odgledaj Mrak Film, ja sam se upis'o od smeha." Ja odgledam i ako je onde jedna scena bila smesna, jblg. Krajnje je zalosno. Ili Americka pita. To se, uopste, smatra humorom?

#20 eyes.wide.shut

eyes.wide.shut
  • Members
  • 170 posts

Posted 09 February 2006 - 09:45

Odlicna je serija, ta brzina, to sve sto ste rekli..... 0:)
Ipak, imam dve zamerke.
1) U KOM JBNM TERMINU se emituje??? Kol'ko god bila dobra, nemaju ljudi tri zivota i kashu od neurona da gledaju u kutiju satima da bi je docekali (mozda sutra)!!!  :wub:
2) Ima meni tu nesto bolesno; doticni bracni par (Simic/Sabljic) je malo premetuzalemski za ove dve maloletVice. Ajd' da su ih kao napustili roditelji, pa ih gaje deda i baba.... :)

Dobra serija, inace, nije da je losa...... :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

svakim radnim danom se emituje u pola 4, i vikendom !

#21 Nikola21

Nikola21
  • Members
  • 7,472 posts

Posted 09 February 2006 - 09:48

Aha, kaze meni drugar: "Odgledaj Mrak Film, ja sam se upis'o od smeha." Ja odgledam i ako je onde jedna scena bila smesna, jblg. Krajnje je zalosno. Ili Americka pita. To se, uopste, smatra humorom?

<{POST_SNAPBACK}>

Jebiga, ukusi su razliciti. Marak film je parodija. Parodije u principu ne volim, pa mi se nije svideo. Sa druge strane sva 3 nastavka Americke pite su mi dobara (prva dva veoma). Cetvrti deo (mada to i nije direktni nastavak) je upropastio utisak.
Iz ovog pretpostavljam da ti je i Zoolander sranje film (ako si ga gledao). Meni je sjajan!

Edited by Nikola21, 09 February 2006 - 09:53.

#22 Okretnica

Okretnica
  • Members
  • 285 posts

Posted 09 February 2006 - 11:29

ovi komentari su samo dokaz da su kriterijumi otisli u pershun, pa narod uzima sta mu das.

To je najobicniji trash od serije za koje je usrani bolji zivot autenticno i nedostizno remek delo.

Doke je meni Simpsonovih i South parka na dvd-u nece me videti nijedno domace nedonosce koje za sebe tvrdi da je serija.

Edited by Okretnica, 09 February 2006 - 11:30.

#23 ingglick

ingglick
  • Members
  • 931 posts

Posted 09 February 2006 - 12:03

svakim radnim danom se emituje u pola 4, i vikendom !

<{POST_SNAPBACK}>

Skraceno, svakim danom u pola 4. :wub:

EDIT: typo

Edited by ingglick, 09 February 2006 - 12:04.

#24 Nemanjamcnair

Nemanjamcnair
  • Members
  • 704 posts

Posted 09 February 2006 - 13:40

Iz ovog pretpostavljam da ti je i Zoolander sranje film (ako si ga gledao). Meni je sjajan!

<{POST_SNAPBACK}>

Ne, Nisam! Poslednji film koji sam gledao je 100 devojaka i ne planiram da gledam vise takve stvari.
Sigurno da ima izuzetaka! npr. Prijatelji su sasvim kul. Ali zato je serija Dzoji veoma glupo koncipirana.

#25 redridinghood

redridinghood
  • Members
  • 570 posts

Posted 09 February 2006 - 14:06

Ljubav, navika, panika :) ...samo sto se stvarno ponekad preterano dernjaju pa ne mozes da pohvatas sve..... Nadam se da ce da je izdaju na DVD-u jer nikako da uhvatim vise od ovih 4-5 epizoda koje sam do sada gledala, a pogotovo im je 'extra ideja' da ide nedeljom za vreme Utiska nedelje ( moji ga ne preskacu :wub: ) pa nikada nema sanse da odgledam novu epizodu....

#26 Zeka Peka

Zeka Peka
  • Members
  • 3,687 posts

Posted 09 February 2006 - 14:11

...pa nikada nema sanse da odgledam novu epizodu....

А шта се даје преко недење, онда? Репризе? :wub:

#27 redridinghood

redridinghood
  • Members
  • 570 posts

Posted 09 February 2006 - 14:15

Preko nedelje ide, koliko sam shvatila, prva sezona...

#28 Nikola21

Nikola21
  • Members
  • 7,472 posts

Posted 09 February 2006 - 15:10

Ali zato je serija Dzoji veoma glupo koncipirana.

<{POST_SNAPBACK}>

Joey treba malo da se primi, moras da odgledas nekoliko epizoda. Druga sezona je mnogo bolja! Pojedine epizode su bas za slatko smejanje.

A, Seinfield - pa to je najbolji sitkom ikada snimljen!!!
Friends su odlicni, Cheers, Taxi, MASH, Happy Days, Fraiser, Sex & the City, Ally McBeal, Malcom in the Middle, onako prvi koji su mi pali na pamet. Ima ih jos dosta ali ne mogu da se setim (neki sa crncima su bili odlicni)... Naravno, nije za ocekivati da ce svi da se svide svakom (ukljucujuci i mene) ali imaju neosporan kvalitet.

P.S. Nemoj pogresno da me shvatis, obozavam engleski humor. Gomila vrhunskih serija i filmova.

Edited by Nikola21, 09 February 2006 - 15:26.

#29 Satyroman

Satyroman
  • Members
  • 31 posts

Posted 10 February 2006 - 20:24

A, Seinfield - pa to je najbolji sitkom ikada snimljen!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Potpisujem.

E jeste culi da je Lj.N.P. nominovana za neku svetsku nagradu koju su pre dobijali Pajtonovci, Simpsonovi, Vil i Grejs itd. znaci sad je bilo na Pinku...

#30 eyes.wide.shut

eyes.wide.shut
  • Members
  • 170 posts

Posted 10 February 2006 - 21:30

gledah nacionalni dnevnik, i nisam mogao verovati da
je Lj.P.N. nominovana za nesto zlatno,...