Da li je iko uspeo da ih ispece, a da nije na rostilju? (ie. tiganj?)
Možeš ove zgotovljene što se prodaju u samoposlugama. Postanu žilavi as fas as I concern.
Posted 09 December 2005 - 09:30
Da li je iko uspeo da ih ispece, a da nije na rostilju? (ie. tiganj?)
Posted 09 December 2005 - 10:08
Taj samDa li je iko uspeo da ih ispece, a da nije na rostilju? (ie. tiganj?)
Posted 09 December 2005 - 10:10
...prezle su sitne, suve i sluze za pohovanje, da bi dalu hrskavi ukus przenome cemu_god....a mrvice hleba su vece, imaju rupice i kada se dodaju u smesu smeksaju, pokupe sokove od smese (ne iscuri prilikom pecenja), cine cevape manje masnim i unutrasnjost prilicno socnijom....
p.s. ja znam da je cest slucaj kod home made smese taj, sto se cevapi cesto raspadaju na zici....i rekao mi je neko da je resenje dodati malo kisele vode, koja bi trebalo da spreci raspad (mozda je to alternativa sodi bikarboni, koja je fuj)....?
Edited by banacanin, 09 December 2005 - 10:12.
Posted 02 January 2006 - 23:44
Posted 03 January 2006 - 20:26
2) Koji je omer mesa za Sarajevski cevap. Opet sam cuo nesto u fazonu 2/3 jagnjetine i 1/3 teletine.
3) Sta se sve stavlja u smesu
4) Da li treba da stoji neko vreme
5) Slobodno napisite i ostale male tajne velikih majstora
Posted 03 January 2006 - 21:34
Posted 04 January 2006 - 20:11
blah, klasican serbian cafe topic
kome normalnom u srbiji treba recept za cevape
odes, narucis, pojedes, gotovo.
Posted 05 January 2006 - 05:17
-------------------------Najbolji cevapi u BG, skoro kao orginal u SA :
Cara Dusana 31, rade od 00 do 24h.
Edited by Saszor, 05 January 2006 - 05:22.
Posted 05 January 2006 - 13:13
Ili u Australiji. Kupiš "The Gourmet Chevaps - Naked Sausage" u supermarketu i baciš ih na barbecue.kome normalnom u srbiji treba recept za cevape
Posted 05 January 2006 - 13:48
Posted 06 January 2006 - 08:21
iz poverljivih izvora saznajem da su cevapi bili napravljeni i da su ispali, citiram: "odlichno".
Posted 07 January 2006 - 02:12
Posted 10 January 2006 - 01:19
Posted 10 January 2006 - 12:00
ovo me pomalo zaintrigiralo pa reko da pitam:Gluposti u Srbiji se ne prave cevapi od mlevenog mesa.