Forum B92: Koji čaj pijete? - Forum B92

Jump to content

• 22 Pages +
  • « First
  • 20
  • 21
  • 22
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Koji čaj pijete? Zima je pred vratima Rate Topic: -----

#316 User is offline   ControlFreak 

• Group: Members

Posted 09 February 2012 - 04:34

View PostRidjis, on 08 February 2012 - 18:54, said:

Mени би то некако било гре'ота кувати :)

pa, i meni....ali, dobila sam na poklon. profesorka koja mi je poklonila provodi jako puno vremena u kini i sa uzbudjenjem nam je pricala o njemu. a mi svi radoznali, pa .....cak sam i staklenu solju morala da kupim zbog ovog caja :rolleyes::).
I will be happy forever, nothing will hinder me; I walk with beauty before me, I walk with beauty behind me, I walk with beauty below me, I walk with beauty above me, I walk with beauty around me, My words will be beautiful - Navajo prayer
0

#317 User is online   Ridjis 

Posted 09 February 2012 - 13:01

Ништа, мораће професорка да доноси нове залихе из Кине :)
"Да је риба кресно би толико га волим" - [i]RedWhiteDynamite [/i] о Карију Пешићу
0

#318 User is offline   Rotterdamac 

Posted 09 February 2012 - 19:05

View PostYarran, on 08 February 2012 - 03:57, said:

Posted Image

Al' samo kad sam bolestan...

i ja ovaj relativno cesto pijem. u zadnje vrijeme poslije cuge, a pred padanje u nesvjest. a na mamurluk na savjet svog kuma uveo crni caj. jbt ko rastopljen katran mi legne. ali to traje 20-ak minuta i onda se bas dobijes. bez secera naravno. bilo koji caj mogu bez secera, a interesentno kafu ne mogu. tjeram se ja, ali ne ide bas. jedino jesam smanjio za jedno recimo trecinu, nekad pola.
■“Kad ljudi budu upravljali vladama, vlade im neće biti potrebne. Do tada ćemo biti jebani:”
0

#319 User is online   Ridjis 

Posted 10 February 2012 - 02:29

Знаш како би можда могао да покушаш, када пијеш са неким од твојих најближих, а под условом да неко од њих пије кафу без шећера, узмеш по један или два гутљаја. Јесте ружан и горак укус али касније се навикнеш па кренеше да пијеш мало више, све док не стигнеш до целе шоље. :)
Тако пијемо скоро кафу ми породично а једино брат пије са шећером и није је попио па рекох дај ја ћу да завршим. Нисам могао да верујем како ми је сад одвратна кафа са шећером а до скоро сам пио све могуће варијанте.
"Да је риба кресно би толико га волим" - [i]RedWhiteDynamite [/i] о Карију Пешићу
0

#320 User is offline   Vesko. 

Posted 10 February 2012 - 19:02

View PostRidjis, on 10 February 2012 - 02:29, said:

Знаш како би можда могао да покушаш, када пијеш са неким од твојих најближих, а под условом да неко од њих пије кафу без шећера, узмеш по један или два гутљаја. Јесте ружан и горак укус али касније се навикнеш па кренеше да пијеш мало више, све док не стигнеш до целе шоље. :)
Тако пијемо скоро кафу ми породично а једино брат пије са шећером и није је попио па рекох дај ја ћу да завршим. Нисам могао да верујем како ми је сад одвратна кафа са шећером а до скоро сам пио све могуће варијанте.

Ja kafu sa secerom ne mogu da smislim.
Kosovo nije Srbija!
1

Share this topic:

• 22 Pages +
  • « First
  • 20
  • 21
  • 22
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic