...
Malo je skupo - ali kupi u Engleskoj srebrnu lopticu.
Ja imam vijetnamsku.
Doduse, nema nista lepse od finog porcelanskog cajnika.
...
Royal Satsuma porcelan?
Posted 13 July 2012 - 18:18
...
Malo je skupo - ali kupi u Engleskoj srebrnu lopticu.
Ja imam vijetnamsku.
Doduse, nema nista lepse od finog porcelanskog cajnika.
...
Posted 02 September 2012 - 21:53
Imao sam jedno vreme onu metalnu lopticu sa rupicama pa se u nju sipa čaj u rinfuzi i tako cedi. Plašio sam se da će vremenom oslobađati bakar ili koji li je već metal pa sam prešao na filter. Ima li ko neki bolji način za spravljanje čajeva?
Posted 04 October 2012 - 23:32
Posted 04 October 2012 - 23:33
Posted 04 October 2012 - 23:40
Posted 04 October 2012 - 23:49
Juce sam bila u ovoj prodavnici i kupila ova dva caja. Imali su degustaciju i mnogo mi se dopala kombinacija. Ali je skupoooooo.....prodaje se po ounce..dosla kuci i ne mogu da prestanem da mirisem kesice...divota....
evo ti link sa videom http://www.teavana.c...ular-blend-iced
Meni se mnogo svidja...probao sam nekoliko kombinacija. Meni se sviđa kombinacija zeleni čaj - kivi - liči bobice. Dobra je i kombinacija mango - crni čaj. A ima i varijanta sa jogurtom npr. ananas - jogurt ili jagoda jogurt, to bude više kao milkshake ali bas dobro.
Posted 12 October 2012 - 19:24
Posted 12 June 2013 - 08:14
marokanski kuca caja. divan je
Posted 25 November 2013 - 11:58
marokanski kuca caja. divan je
Egzotičan je, ja kad sam bio u turskoj uzmem neki njihov i stvarno su arome drugačije i jače nego naše
Posted 10 August 2015 - 20:14
Edited by cookei, 10 August 2015 - 20:24.
Posted 16 November 2015 - 15:18
Najbolji caj tajlandski sa kokosom vrh
A inace od ovih pristupacnijih za zimske dane preorucujem magic moments -tekane a oni nam uskoro predstoje...
Posted 16 November 2015 - 17:42
Posted 07 April 2016 - 20:07
Posted 08 April 2016 - 04:47
...
Imas svuda na Net-u.
Sipaj 1-2 kasicice suve koprive (zaviso koliko ti je velika solja), nalijes vrelom vodom i poklopis tacnom.
Vidi da ti nije kontraindikovana i ne koristi u duzem vremenskom periodu.
Mozes u sezoni da odes do nekog izletista / planine, naberes je pazljivo (sa rukavicama!) odseces vlaknastu stabljiku.
Ona voli vise male jarugice, u senci i vlazne.
Kod kuce operes pa napravis corbicu od koprive, uz dodatak povrca koje volis, malo pavlake, ili mleka.
...
Posted 08 April 2016 - 21:36