Jump to content

Photo

Kinder Lada = LinoLada Discovery!

• Please log in to reply
111 replies to this topic

#106 skocica

skocica
  • Members
  • 352 posts

Posted 29 January 2006 - 00:52

evo ja sam u duhu ovog miroljubivog topika, jednog dana uzela da semplujem neke nepobane novije kremove iz maxi ponude i uz napomenu da je nutella super, ali preskupa, eurokrem se jako pokvario poslednjih nekoliko godina, a i poskupeo, i finetti (crni) koji mi je bas dobar (mada ovde vidim prilicno neomiljen), konstatujem, uglavnom ono sto je vec primeceno..:
1. linolada je dobra, ali nije kao kinderlada, mnogo je tvrda i 'lešnikasti' ukus nekako dominira i belom i crnom stranom.
2. cipiripi se jos dobro drzi. nisam ga jela godinama i sasvim je u redu.
3. ima taj neki 'wunder' koji nikako nije obecavao izgledom ambalaze, ali je sasvim ok. malo tvrdji takodje, vise za 'na kašičicu' nego 'za mazanje'
4. izvesni 'veki' je stvarno dno - rastopljena crna i bela šećerna tabla za kuvanje iz rinfuzne radnje na kilo....

kad smo već u konditorskom raju, da li ste probali / ljubitelji štarkove crne čokolade - new edition sa 60 % kakaoa? stvarno je dobra. to je kao improved verzija one njihove klasik varijante za kuvanje koja ima oko 50 % kakaoa...jos kad bi napravli verziju sa pomorandzom, bilo bi hit...

Edited by skocica, 29 January 2006 - 00:53.

#107 dunno

dunno
  • Members
  • 342 posts

Posted 29 January 2006 - 11:38

Bela linolada je stvarno najbolja stvar koja se pojavila posle FilBi keksa (od "domacih" proizvoda)...

mmm...
hoce neko da mu donesem iz inozemstva?

#108 heilel

heilel
  • Members
  • 798 posts

Posted 02 February 2006 - 10:16

bas ste me navukli....videh topic...otrcah u prodavnicu u nadi da cu ponovo osetiti ukus kiderlade ...kupim linoladu....kad ono :wub:

nema to veze sa kiderladom ....mislim, nije lose , bolje od vecine eurokremova....ali ni prineti kinderladi

potraga se nastravlja...zivim u iscekivanju

Edited by heilel, 02 February 2006 - 10:17.

#109 Amelija

Amelija
  • Members
  • 6,994 posts

Posted 22 February 2006 - 12:30

konacno probah :)

:wub:

mozda nije bas 100% kinder-lada, ali nekih 99.9 ...

#110 Blagger77

Blagger77
  • Banned
  • 106 posts

Posted 25 February 2006 - 01:25

bas ste me navukli....videh topic...otrcah u prodavnicu u nadi da cu ponovo osetiti ukus kiderlade ...kupim linoladu....kad ono  :wub:

nema to veze sa kiderladom ....mislim, nije lose , bolje od vecine eurokremova....ali ni prineti kinderladi

potraga se nastravlja...zivim u iscekivanju

<{POST_SNAPBACK}>

Zasto si sad to napisao! ?? Ja sam bio toliko srecan i cak sam mislio da se SAD obucem i odem jaaako daleko po taj Lino-krem (ovo zvuci kao krem od linoleuma) jer ga svi nahvalise i sad ti tu natera oblak sumnje... najdublja zahvalnost pokretacu teme. Ukoliko je u pravu, proslavljacu njegov rodjendan.

#111 Amelija

Amelija
  • Members
  • 6,994 posts

Posted 25 February 2006 - 12:11

Ukoliko je u pravu, proslavljacu njegov rodjendan.

<{POST_SNAPBACK}>

U pravu je covek, raspitaj se kad mu je rodjendan da se psihicki pripremis :wub:
A ove bogohulnike nemoj da slusas uopste.

#112 Blagger77

Blagger77
  • Banned
  • 106 posts

Posted 27 February 2006 - 19:27

Kupio, probao.
Evo ovako:

S obzirom da je nisam probao tacno 15 godina mislim da je ovo u velikoj meri TO! Rekao bih da nije bas 100% poklapanje sa Kinderom ali onaj jedinstveni osecaj ulepljenosti nepca i korena jezika, pri kojem taj unikatni ukus najjace zablista, je definitivno tu. Dakle, hvala i kupujem ovo od sada!