Jump to content


Photo

X-kings, cool online igrica


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 Tipkaros

Tipkaros
  • Members
  • 2 posts

Posted 11 June 2005 - 15:37

Rec je o online igrici ali nikakav softver osim webbrowser-a nije potreban. Igra se odvija u vreme vitezova i strogo je ratna uz more pljacki i ubistava. Ubaceni su i elementi koji su za to vreme i postojali kao npr. vitezovi (na pocetku postoji samo obicna vojska), zatim katapult kao neprikosnoveno sredstvo za razbijanje odbrane i mnogo toga jos, to se vremenom istrazuje kako tehnologiju razvijate.

Prednosti ovakvih igara je sto ne morate da se nalazite u tacno odredjeno vreme kako bi ste sa prijateljem odigrali npr. fifu ili cs, i pritom se nervirali zbog sporosti interneta. Plus, ovu igru igrate sa preko 40.000 igraca, ali je tako koncipirana da vas mnogo jaci igraci ne mogu kociti.

Prvih 24h ste zasticeni od napada, iskoristite to da NE PRAVITE vojsku vec samo pravite zlato, ali posle OBAVEZNO napravite dobru odbranu, ako imate puno para neko ce vas napasti.

Link je sledeci :
http://www.x-kings.c...friend=Tipkaros

Koriscenjem ovog linka, mene (Tipkaros) postavljate za commander-a i svaki dan dobijate po jedan support point od mene, a ti poeni VEOMA trebaju. Imamo i klan SRBIJA, svako je pozvan da se pridruzi u zajednickoj akciji razbijanja ostalih klanova.

Probajte, igra je GENIJALNA i veoma zarazna. Dovoljno je da jos odvojite 10-20min dnevno, procaskate malo sa clanovima klana i gibate dalje. U okviru klana mozete da postavite i neko pitanje, odgovorice sigurno neko od 50 ljudi, a broj clanova raste.

SRBIJA!

#2 zokiasov

zokiasov
  • Banned
  • 1,399 posts

Posted 11 June 2005 - 21:28

Ja se uclanio,hoces da menjamo support poene?

#3 Tipkaros

Tipkaros
  • Members
  • 2 posts

Posted 12 June 2005 - 02:01

Naravno, daj mi poen taman da vidim koji ti je nick u igri (posalji mi i msg) i ja cu poslati i tebi. Nisi moj oficir tako da ti ne znam nick.