Jump to content


Photo

DOSTA!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
84 replies to this topic

#76 avramova

avramova
  • Members
  • 8,594 posts

Posted 29 January 2005 - 12:35

Za Dina
______

Kakve veze imaju psi sa stokom od majke koja je bacila svoje novorodjeno dete?

Mislim, koga treba prozivati?

#77 avramova

avramova
  • Members
  • 8,594 posts

Posted 29 January 2005 - 12:41

Jerry,

drzavu ces lako da civilizujes ( napises zakone, sankcionises i sl.) al` ljudsku
stoku nikada!!!

Odnos nasih ljudi prema zivotinjama je isti kao i pre 10.000 godina. Koriste internet,
mobilne telefone al` kolju i ubijaju ko´ pre 10.000 godina, ni da trepnu!!!

Mnogo tuzno!!!
Teja

#78 Dino

Dino
  • Members
  • 648 posts

Posted 29 January 2005 - 14:56

QUOTE(Teja @ 29 Jan 2005, 11:35)
Za Dina
______

Kakve veze imaju psi sa stokom od majke koja je bacila svoje novorodjeno dete?

Mislim, koga treba prozivati?

Majku treba krivicno goniti i prozivati. I ona ce ako je nadju biti kaznjena, posto za nju postoji zakon koji se kako tako postuje.


Ali tema ovog topka je problem pasa lutalica.
A psi si nasli bebu i pojeli je.

Seljaci po Srbiji izbegavaju da daju psima zivo meso ili sveza jaja da psi ne bi isli i klali stoku. Ovi psi su pojeli bebu. dry.gif

Za pse, "lov" na pse, smestanje (ako se to uvek tako zove) postoji (verovatno) zakon koji se ne postuje. I onda vaze pravila divljeg zapada

#79 Henry Chinaski

Henry Chinaski
  • Members
  • 19,241 posts

Posted 29 January 2005 - 15:49

QUOTE(bob rock @ 29 Jan 2005, 03:51)
Naravno, Henri moze sve.

Pusti ti demokrato vrli koji se onako vadikalski boris protiv ideologije zla sta Henri moze a sta ne moze, nije to tvoj zadatak da mislis o tome, nego da te pitam ja nesto, posto si ocigledno upucen u problematiku. Cinjenica je da odavno niste organizovali naoruzane bande da idu da haraju i svete ognjista i brane svete zemlje i srpstvo, pa bih da pitam, da li je ova akcija neki vas patriotski izom pomocu koga zelite da nekako simulirate nedostatak ovih aktivnosti?

#80 bob rock

bob rock
  • Members
  • 434 posts

Posted 29 January 2005 - 15:56

Рат је завршен,
свет је савршен,
живи, мртви и рањени,
сви заједно сахрањени.

Али рат је завршен.

#81 Henry Chinaski

Henry Chinaski
  • Members
  • 19,241 posts

Posted 29 January 2005 - 16:14

Kako bre zavrsen, kad vidis da za neke nije. Pa onda posto nemaju gde vise da salju naoruzane bande da brane nejac i zamrzivace, oni ih organizuju i salju da po ulicama ubijaju tudje pse. Nije rat zavrsen moj delijo, nije. A ti samo spavaj na to uvce.

#82 gagast

gagast
  • Members
  • 3,503 posts

Posted 29 January 2005 - 16:20

QUOTE(bob rock @ 29 Jan 2005, 16:56)
Али рат је завршен.

A sa kojim rezultatom je završen?
Jel' bilo nerešeno?
Kako ono vojvoda reče?
Mi nismo izgubili, NATO nije pobedio. Ili mi nismo pobedili NATO nije izgubio.
Ako je tako onda mora da se igraju produžetci.
To će da bude kada se ovaj vrati iz Haga pošto tamo pobedi, pa nas tim pobedničkim entuzijazamom zarazi. Dotle nije loše sprovoditi bojevo gađanje na životinjama. Da se ostane u formi.

#83 jankoster

jankoster
  • Members
  • 110 posts

Posted 29 January 2005 - 18:08

QUOTE
BEBU RASTRGLI PSI LUTALICE!
Unakaženo telo tek rođene devojčice bez ruku i nogu, okruženo psima, pronađeno kod Podgorice
PODGORICA - U blizini izbegličkog kampa na Vrelima ribničkim na periferiji Podgorice pronađeno je raskomadano telo tek rođene mrtve devojčice! Unakaženu bebu bez ruku i nogu, okruženu pobesnelim psima, pronašli su u četvrtak dečaci romske nacionalnosti koji žive u obližnjem kampu. Policija, koja je došla posle nekoliko minuta, obavila je uviđaj.

Prema rečima Dražena Medojevića, istražnog sudije iz Podgorice, beba je najverovatnije ostavljena živa u kontejner iz koga su je izvukli psi lutalice. Medojević je naložio obdukciju, koja je obavljena na odeljenju za sudsku medicinu Kliničkog centra u Podgorici.

- Obdukcioni nalaz, koji radi sudski patolog Dragana Čukić, biće urađen za nekoliko dana. Doktorka Čukić je rekla da je dete bilo živo kada je ostavljeno, i da je nakon rođenja živelo nekoliko minuta. Od njega je ostao samo trup, a noge i ruke su mu bile otkinute. Pretpostavljam da je u kontejneru, kada su ga psi pronašli i izvukli, verovatno već bilo mrtvo.

- Nalaze ću dobiti uskoro u pisanoj formi. Nisam bio na licu mesta, pa nisam mogao da pretpostavim kakve je puti i koje nacionalnosti ubijena devojčica. Inspektori tragaju na terenu i ispituju da li je neka od žena sa tog područja bila u drugom stanju. Nemam za sada nikakvih novih informacija - kazao nam je Medojević, dodajući da do sada niko nije priveden.

Drama na Vrelima ribničkim počela je kada su dečaci iz obližnjeg kampa, koji su se igrali na livadi, primetili pse koji su razvlačili telo bebe. Odmah su otrčali da obaveste policiju, dok je jedan dečak ostao pored tela da ga čuva od pasa.

- Krenuli smo na livadu da se grudvamo. Kada smo došli na vrh padine koja vodi do korita Ribnice, ugledali smo psa koji je vukao nešto. Mislili smo da je lutka. Kada smo se približili, videli smo da nije igračka već beživotno dečje telo. Uplašili smo se jer je telo bebe bilo raskomadano. Jedan od nas je ostao da čuva leš od pasa koji su se odmah okupili. Mi smo otrčali u naselje preko puta i pozvali policiju - ispričali su uplašeni i uznemireni dečaci.





jedno je sigurno. lutalice moraju da se sklone sa ulice. one way or another. ako nema mogucnosti za humano odstranjivanje onda moze i lovci.. meni ne smeta. mada ovo bas i nije merodavan primer posto je dete verovatno vec bilo mrtvo i napusteno ali pokazije my point

Edited by jankoster, 29 January 2005 - 18:09.


#84 Dino

Dino
  • Members
  • 648 posts

Posted 29 January 2005 - 18:22

Pa ni mrtvo dete ne treba da bude pojedeno dry.gif.

#85 kingmaker

kingmaker
  • Members
  • 4,535 posts

Posted 30 January 2005 - 14:17

QUOTE
one way or another.


tako je, rezolutno i hrabro. puke.gif