Help - Search - Members - Calendar
Full Version: O serijama
Forum B92 > Mediji > TV
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
The Ugliest Weenie
QUOTE(filipenko @ 24 Jul 2007, 12:32) *
Videćemo šta će biti, ali najave o fokusiranosti na probleme sa kojima se suočava Džon Konor kao adolescent, koji ima svoje potrebe blink.gif a mora da vodi računa o tome da sudbina celog sveta zavisi od njega ne deluje nimalo obećavajuće...

laugh.gif

Gilmore Girls with a touch of the Apocalypse.
Alice
The Sarah Connor Chronicles je dospela na vrh moje must-see liste onog trenutka kad su objavili kasting Lene Heady. Pogledala sam pilot -nemoguce je jos reci kakva ce biti serija (tj. sta ce biti fokus), ali kao samostalna epizoda pilot je veoma dobar.

Procurelao je jos nekoliko pilota (Chuck, Pushing Daisies, Reaper). Planiram da pogledam jos Pushing Daisies (od kreatora Wonderfalls-a!) koji mi deluje kao potencijalno najbolja nova serija, kao i Bionic Woman (ako se pojavi).
mashakaya
Da li se neko seca serije "Nestasne godine" i kako se bese zove u originalu? Secam se da su se devojcice mnogo lozile na Drezika laugh.gif

P.S. Da li se neko seca kako se zove ona matora patofna u "Cipelicima"?
greeneyes
QUOTE(mashakaya @ 24 Jul 2007, 17:41) *
Da li se neko seca serije "Nestasne godine" i kako se bese zove u originalu? Secam se da su se devojcice mnogo lozile na Drezika laugh.gif

P.S. Da li se neko seca kako se zove ona matora patofna u "Cipelicima"?

Heartbrake High. I ja se mucim sa tim Cipelicima, maltene sam svima zaboravila imena. Ccccc, problemi. tongue.gif
KristinaS
Sad sam se setila jedne serije od pre recimo pola godine-godinu. Išla je na Novoj i zvala se Kevin Hil, mlad crni advokat. Šta se desilo sa tom serijom? Kada se završila imala sam utisak da je to kraj samo prvog serijala. Tako je izgledalo. Jel' zna neko ili sam samo ja gleda? rolleyes.gif
melankolic
QUOTE(filipenko @ 24 Jul 2007, 10:32) *
Videćemo šta će biti, ali najave o fokusiranosti na probleme sa kojima se suočava Džon Konor kao adolescent, koji ima svoje potrebe blink.gif a mora da vodi računa o tome da sudbina celog sveta zavisi od njega ne deluje nimalo obećavajuće...

Prvi utisak? Nisam odgledao pilot ni do kraja, koliko su me iznervirali. Klinac koji ne zna ni pertlu da veze a sutra ce kao da spasava svet; u odnosu na onog klinca (Konora) iz filma oni su nebo i zemlja. Njegova majka koja ni izdaleka nije dobro odabrana za tu ulogu. Nekako je sve naduvano a novih ideja ni na vidiku.
Ima spec efekata ali nista posebno- klasicno razvaljivanje zidova, unistavanje skolskih autobusa i tome sl. sto je vec vidjeno u filmu.
melankolic
Na Nova TV od 1. avgusta LOST S02. Od septembra S03.
filipenko
Nisam ni stigao da pogledam pilot Sarah Conor Chronicles, a već sam uspešno iznerviran nečim drugim:

Sci-fi announced yesterday (15th of July) Farscape was brought back for a ten-part webseries.

No details yet concerning the cast (though Browder & Black should be available since the shooting of the Stargate movies is finished) nor the story or the length of these episodes.

http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?da...20070715scifi02

ph34r.gif

Jedan od najgorih SF-ova, reklamiran toliko kao jedan od najboljih - bezuspešno - se vraća. Nakon što je najidiotskija glumačka postava u istoriji uspešno izvršila zadatak u vezi sa uništenjem serije Stargate SG1, vraća se da deci na njihovu radost pokaže kako je simbioza Star Treka i Star Warsa moguća dry.gif
Hoće li mi iko objasniti gde se krije tajna uspeha / "uspeha" ove stupidne serije?

P.S. zbog gore navedenog glumačkog dvojca, ali i još nekih detalja specifično vezanih za seriju, za mene će Stargate SG1 uvek imati 8 sezona, umesto 10.
filipenko
Gomila pilota procurela...Može li neka dobra duša sa više vremena za pregledavanje istih reći valjaju li:

Damages

Chuck

Reaper

...kao i novi nastavak kultnog SF-a "Zvezda u Ligi Šampiona"?
Mauci
Ja sam gledao Damages i Kill point. Oba su ok. "Damages" je legal drama, dok je "Kill point" bank robbery gone wrong + Iraq war gone wrong drama.
wu tang clan
Damages,ce biti sjajan.Legendarna Glenn Close u glavnoj ulozi.
melankolic
Jel gledao ko pilot Bionic woman?
Alice
QUOTE(melankolic @ 26 Jul 2007, 10:24) *
Jel gledao ko pilot Bionic woman?

Yup.
Pilot ok, Starbuck rocks. Steta sto ona nije ova glavna bionicna, ali je zato sjajan nemesis.
Ovo ce verovatno biti nesto kao Alias, which is fine by me.
Hannah
Ljubitelji und ljubiteljice Sex and city-ja (a znam da vas ima smile.gif ) došli ste na svoje; Nova tv je jučer počela s repriziranjem, sve sezone included.
Serija se prikazuje u večernjem terminu (nažalost, to je sve šta mogu reć o terminu jerbo Nova tv ima zeznuti program, gotovo ništa ne ide u istu uru, pa se informirajte na netu).
Jaruzelski
QUOTE(filipenko @ 26 Jul 2007, 04:23) *
Nisam ni stigao da pogledam pilot Sarah Conor Chronicles, a već sam uspešno iznerviran nečim drugim:
ph34r.gif

Jedan od najgorih SF-ova, reklamiran toliko kao jedan od najboljih - bezuspešno - se vraća. Nakon što je najidiotskija glumačka postava u istoriji uspešno izvršila zadatak u vezi sa uništenjem serije Stargate SG1, vraća se da deci na njihovu radost pokaže kako je simbioza Star Treka i Star Warsa moguća dry.gif
Hoće li mi iko objasniti gde se krije tajna uspeha / "uspeha" ove stupidne serije?

P.S. zbog gore navedenog glumačkog dvojca, ali i još nekih detalja specifično vezanih za seriju, za mene će Stargate SG1 uvek imati 8 sezona, umesto 10.

Heh... apsolutno se slazem, proletos sam gledao ceo SG-1 po prvi put i prekinuo sam sa gledanjem negde usred 9. sezone. Ona zenska kako nervira jaaaooo.

edit: Farscape mi ne spominji plz... Jim Henson se sigurno okrece u grobu.
filipenko
QUOTE(Alice @ 26 Jul 2007, 21:30) *

Hoće li biti neka serija gde žena nema naslovnu ulogu koja se tebi neće svideti, a da to nije Charmed? smile.gif biggrin.gif
Alice
QUOTE(filipenko @ 27 Jul 2007, 13:21) *
Hoće li biti neka serija gde žena nema naslovnu ulogu koja se tebi neće svideti, a da to nije Charmed? smile.gif biggrin.gif

Ghost Whisperer. Painkiller Jane. Birds of Prey. Je l' dosta?

I u Grey's Anatomy ne volim naslovnu junakinju, ako se to racuna.

Pa vidis da i u Supernatural ubacuju dve regular devojke od sledece sezone.
KristinaS
Naj naj naj naj naj serija i uvek je gledam

SEINFELD Hail.gif Hail.gif Hail.gif Hail.gif Hail.gif
Jaruzelski
Poceo sam da gledam odlicni The Wire. Duhovni naslednik Homicide-a, isti autor.
filipenko
QUOTE(Alice @ 27 Jul 2007, 12:50) *
Ghost Whisperer. Painkiller Jane. Birds of Prey. Je l' dosta?

I u Grey's Anatomy ne volim naslovnu junakinju, ako se to racuna.

Pa vidis da i u Supernatural ubacuju dve regular devojke od sledece sezone.

Imajući u vidu koliko ima serija sa "heroinama", i nije baš smile.gif , ali dobro.

Pogledao pilot Bionic Woman. Onako, znao sam u čemu se radi, radnja me nija privukla...Šta znam, mene podseća na ove filmove po stripovima koje po Holivudu prave za odrasle, naravno bez efekata i sa nekom obaveznom pričom o domu svom. Super moći, zlo iz prikrajka, spašavanje nečega značajnog...tja. Meni niti smrdi niti miriše. U suštini, nisam ni odgledao do kraja, prekinuo sam na neke dve trećine.

Večeras nadam se slede Hronike Sare Konor. BTW izašao je i Cavemen pilot.

The Reaper nije gledao niko?
Alice
QUOTE(filipenko @ 27 Jul 2007, 18:03) *
Imajući u vidu koliko ima serija sa "heroinama", i nije baš smile.gif , ali dobro.

Setila sam se jos: Xena, Dark Angel, Hex. U Hex-u su obe "heroine" bile lame - i ona plavusa na pocetku i ona crnka kojom su je zamenili na pocetku druge sezone.

Ja se nadam da ce "procureti" jos Cashmere Mafia pilot (aka Sex & the City 2.0 sa Lucy Liu, Mirandom Otto, Frances O'Connor i Bonnie Summerville).
Mildred
U suštini, nisam ni odgledao do kraja, prekinuo sam na neke dve trećine.

Obrisao folder sa harda, pobacao diskove? laugh.gif

Ja upravo odgledah, i obrisah 30 Rock. Nije loša, ali... Arrested Development je postavio suviše visoke standarde - čak su mi i The Simpsons bezveze u poređenju sa The Bluths. Steve Holt! laugh.gif

A sada na red dolazi Entourage.
filipenko
QUOTE(Mildred @ 27 Jul 2007, 16:50) *
Obrisao folder sa harda, pobacao diskove? laugh.gif

Ja upravo odgledah, i obrisah 30 Rock. Nije loša, ali... Arrested Development je postavio suviše visoke standarde - čak su mi i The Simpsons bezveze u poređenju sa The Bluths. Steve Holt! laugh.gif

A sada na red dolazi Entourage.

Ovde smo ograničavali diskusiju manje - više na pilote novonajavljenih serija. Kada bih sada pričao šta mi je sve na redu...otprilike, Brotherhood, 3. sezona Stargate Atlantis i legendarni Buck Rogers in the 25th Century laugh.gif
filipenko
Uf, jbt, nikad kraja novim pilotima ---- The Big Bang Theory laugh.gif
melankolic
QUOTE(filipenko @ 27 Jul 2007, 17:18) *
Uf, jbt, nikad kraja novim pilotima ---- The Big Bang Theory laugh.gif

To ti je naucna emisija o Velikom prasku, po meni moze da se gleda u 15000. verziji i na raznim explore kanalima.
zcurcic
nisam nasao nigde temu crtane serija, a procitao sam temu o transformerima i setio se crtaca iz klinackih dana.
voleo bih da gledam voltrona i zvezdane serife (ako se dobro secam), ti crtani filmovi su meni bili strava u to doba. bas me zanima na sta bi mi sada licili.
inace gledao sam novog 3D voltrona i uopste mi se ne svidja, najverovatnije zbog toga sto je sinhronizovan.
eye of the beholder
Iz nepoznatih razloga poceh da gledam Arrested Development (verovatno zato sto je RTS davao na kasikicu)
i za dva dana "progutao" sam vise od 10 epizoda - fantasticni su ...

QUOTE(zcurcic @ 27 Jul 2007, 21:15) *
nisam nasao nigde temu crtane serija, a procitao sam temu o transformerima i setio se crtaca iz klinackih dana.
voleo bih da gledam voltrona i zvezdane serife (ako se dobro secam), ti crtani filmovi su meni bili strava u to doba. bas me zanima na sta bi mi sada licili.
inace gledao sam novog 3D voltrona i uopste mi se ne svidja, najverovatnije zbog toga sto je sinhronizovan.

da da Zvezdani Serifi na 3K nedeljom u pola 10 do 11 ... vauuu
kakav fles bek
greeneyes
QUOTE(beholder @ 28 Jul 2007, 12:10) *
Iz nepoznatih razloga poceh da gledam Arrested Development (verovatno zato sto je RTS davao na kasikicu)
i za dva dana "progutao" sam vise od 10 epizoda - fantasticni su ...
da da Zvezdani Serifi na 3K nedeljom u pola 10 do 11 ... vauuu
kakav fles bek

Saber rider. laugh.gif
Kako sam uzivala.
godclone
Saber Rider Rules!!!!
Za sve ljubitelje : http://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA
filipenko
Ah, stari, dobri i neponovljivi Sablja i Zvezdani Šerifi. Što bi Dule Vujošević, trener KK Partizan rekao, "Pičkaliimmaterinajebemdaimjebemmamudaimjebemdaimpičkamaterinadaimjebemmam
daimjebempizdaimmaterinadaimpičkamaterinajebem", objavili su samo švapsku verziju na DVDovima blink.gif Naravno, mislim na sinhronizaciju na švapski. Tako je izašla kompletna serija, a na engleskom jeziku je mislim objavljen samo 1 DVD sa prve 4 epizode. To imam, ali džaba kada nemam preostalih 60 i kusur epizoda. Šteta. Uz Transformerse, emisija koja mi je oformila karakter i načinila od mene galantnog gospodina, dugokosog plavušana, neopisivog seljačinu oštrog oka i velikog zaljubljenika u kola i brzinu innocent.gif

P.S. opet astigoh™ da odgledam Saru Konor...ali zato odgledao Reaper...preporučujem zaobilazak istog, mada uvek naglašavam da se ne treba držati mog mišljenja kao pijan plota smile.gif
Jaruzelski
Saber Rider... Na novosadskom NS plusu pre ili posle Dial MTV-a ako se dobro secam smile.gif
filipenko
Jebote kakvo je sr*nje ovaj Sara Connor Chronicles ph34r.gif Sve je očajno, od izbora 25-godišnje mame sa 17-godišnjim sinom, preko Terminatora napadača, dešavanja koja su prilično bezveze i nategnuta, da bi sve bilo začinjeno klinkicom-terminatoricom, zaštitnicom Konorovih koja se više ponaša kao čovek od njih dvoje i više ona vodi njih nego oni nju yucky.gif Užas!
Jaruzelski
Uh, hvala sto si me postedeo nerviranja... Nema sanse da gledam ovo.

Uspeli su dakle da dokrajce jos jednu odlicnu fransizu.
zcurcic
QUOTE(godclone @ 28 Jul 2007, 23:33) *
Saber Rider Rules!!!!
Za sve ljubitelje : http://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA

hvala za link.
posle sam morao da odgledam celu prvu epizodu. zakljucak i sada bi ih opet gledao.
martinj
17.57 Verski kalendar
18.07 Podijum: Stefan Kapičić
18.34 Ometeni u razvoju
18.58 Šou Pere Detlića, animirana serija
19.21 Smešariki, animirana serija
19.28 Beni Hil, engleska serija
20.00 Exit 06: Morrisey
21.06 Musolini-poslednji čin, italijanski film
23.29 Kriminal u Rusiji: Opunomoćeni vođa,1.
23.55 Likovna kolonija RTS: U velikoj bašti Ratka Lalića

Znaci, ne mogu da verujem!!!
RTS2 svakog dana!!!
filipenko
17.57 Verski kalendar
18.07 Podijum: Stefan Ka' pičić
18.34 Ometeni u razvoju
18.58 Šou Pere Detlića, animirana serija
19.21 Smešariki, animirana serija
19.28 Beni Hil, engleska serija
20.00 Exit 06: Morrisey
21.06 Musolini-poslednji čin, italijanski film
23.29 Kriminal u Rusiji: Opunomoćeni vođa,1.
23.55 Likovna kolonija RTS: U velikoj bašti Ratka Lalića

Ja ne mogu da verujem u ovo yucky.gif ph34r.gif Smrad, govno, klošar, šaban, terazijski crnogorac, pi*ka... Dabogda mu na grobu svirao onaj ko ga pušta na televiziju.

Anyway, nešto vedrije teme smile.gif Odgledah pilot Damages i pilot The Big Bang Theory.

The Big Bang Theory - pored dve najgrđe gikčine, studenata fizike i sl. koji se prepiru oko toga da li postoji 26 dimenzija u mikrokosmosu se doseljava neka user-friendly čka koja se sprijateljuje sa njima i pomaže im da mic po mic "uživaju u stvarnom životu"...Šta znam, obična komedija, sa pomalo ogavnom tematikom (meni lično, pošto niti postoje onakvi gikovi, niti bi ih i da postoje onakve čke udostojile makar pogleda), kada bude krenula pogledaću par epizoda, možda i bude valjala...

Damages - pravna drama, definitivno drugačija od drugih, premda je pitanje koliko može pored Boston Legala i Sharka, koji su mi ultimativni, pa još uz The Practice koji piči svaki dan...Nije loše, daću šansu i nastavcima.
Brainiac
QUOTE(filipenko @ 31 Jul 2007, 09:34) *
Ja ne mogu da verujem u ovo yucky.gif ph34r.gif Smrad, govno, klošar, šaban, terazijski crnogorac, pi*ka... Dabogda mu na grobu svirao onaj ko ga pušta na televiziju.

???
zcurcic
jel gledao neko seriju Ed? isla je na RTS2 pre par godina.
Brainiac
QUOTE(zcurcic @ 31 Jul 2007, 19:09) *
jel gledao neko seriju Ed? isla je na RTS2 pre par godina.

Ja jesam, jedino poslednju sezonu nisam, isla je na HRT i na Hallmark ali mi se nesto cini da nije bila potrebna, da je bila cisto smaranje

Inace, serija je izvrsna
schraff
HALO, B92!!!! GDE SU POSLEDNJE EPIZODE SERIJE THE PRACTICE???????????

To što su u par navrata emitovali iste epizode je još i za podneti ali osakatiti seriju i zakinuti nas za poslednjih par epizoda koje su emitovane u nastavcima, to zaista prevazilazi svaku granicu. Nadam se da će neko zbog ovoga ostati bez posla.
Uh, gadno sam razočaran ovakvim amaterizmom ala Pink-prva faza. Na lestvici mojih omiljenih tv stanica b92 značajno pada i to slobodnim padom i sada je već negde kod PTC-a (Boston Legal ipak nije osakaćen!).
filipenko
QUOTE(schraff @ 1 Aug 2007, 12:15) *
HALO, B92!!!! GDE SU POSLEDNJE EPIZODE SERIJE THE PRACTICE???????????

To što su u par navrata emitovali iste epizode je još i za podneti ali osakatiti seriju i zakinuti nas za poslednjih par epizoda koje su emitovane u nastavcima, to zaista prevazilazi svaku granicu. Nadam se da će neko zbog ovoga ostati bez posla.
Uh, gadno sam razočaran ovakvim amaterizmom ala Pink-prva faza. Na lestvici mojih omiljenih tv stanica b92 značajno pada i to slobodnim padom i sada je već negde kod PTC-a (Boston Legal ipak nije osakaćen!).

Zaista. Taman se došlo do najboljeg dela, kada Alan Šor odlazi iz firme i najavljuje osvetu, odnosno do kraja serije - i? Nikom ništa?
zcurcic
jel se neko seca serije munja (flash), bar tako mislim da se zove. bile su cini mi se samo 22 epizode, kako je to meni bila strava serija.
filipenko
Bio si klinac, baš kao i ja (verovatno). Kada sam je nedavno ponovo odgledao nije bilo toliko privlačno...
zcurcic
bio sam klinac, mozda je samo jos dva puta isla repriza. nisam je skoro gledao.
greeneyes
Bilo bi lepo, da neka televizija kod nas prikaze 4. i 5. sezonu Aliasa. Puk'o BK i ostadosmo bez iste. Vidim HRT daje 4. sezonu reprizno, u nekom bzvz terminu, a Slovenci, cini mi se, prikazali i 5. sezonu.
Cartman
QUOTE(zcurcic @ 5 Aug 2007, 00:18) *
jel se neko seca serije munja (flash), bar tako mislim da se zove. bile su cini mi se samo 22 epizode, kako je to meni bila strava serija.

Ja sam je nedavno skinuo sa neta....Po mom misljenju pregazilo je vreme...ali opet nije lose setiti se Letnjeg Obrazovnog Programa i prekidanja svih aktivnosti u vreme prikazivanja serije...nostalgija rolleyes.gif
melankolic
Krenula Masters of Science Fiction!
Yeeaaah...
Spoiler! --Click here to view--
exciterka
Naložih se na seriju OC. Orange County!
Dr Kosh
QUOTE(melankolic @ 6 Aug 2007, 04:06) *
Krenula Masters of Science Fiction!
Yeeaaah...

pocetak obecava!
Zeka Peka
QUOTE(Dr Kosh @ 7 Aug 2007, 21:36) *
pocetak obecava!

Погледала и ја. biggrin.gif Иако не сечем вене на СФ, допало ми се.

Јесам ли добро разумела да је свака епизода прича за себе, без сталних ликова?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.