Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nuklearna bomba
Forum B92 > Arhiva > Ostalo > Politika za decu
precog
Posto nema rasprave o korejanskoj bomboni ovde, red je da se i ovde razgovara o ovoj, bitnoj, temi.
milosh76
QUOTE(precog @ 10 Oct 2006, 07:29)
Posto nema rasprave o korejanskoj bomboni ovde, red je da se i ovde razgovara o ovoj, bitnoj, temi.
*

Bas si neozbiljan, deci dajes u ruke nuklearnu bombu. C c c c c precoze, precoze, zar se tako postupa prema deci? biggrin.gif
BraveMargot
Severnokorejska mini-bomba imala je vec ozbiljne posledice u promenama kvota za doomsday scenario kod kladionicara.

Svetski rat je sada 4-5, sledi katastrofa usled klimatskih poremecaja (videti temu o jellystonskom vulkanu) na 2-1, udar asteroida 4-1 i invazija vanzemaljaca 10-1.

pretpostavljam da kim il sung sve ovo radi samo zato sto je uplatio na svetski rat s namerom da ojadi parazitske kapitalisticke kladionice. ocekuje se da ce sve ce biti jasnije posle strasnog suda. unsure.gif
swimmer
Pa sta ako imaju bombu..
Nisu ni prvi ni poslednji koji je imaju, a sigurno nisu ni najveci ludaci koji je imaju.

Mnogo je veca opasnost od kretena iz SAD ili od mafijasa u Rusiji...

Ovde je problem sto su blizu Amerima i sto su pokazali da ih se ne boje...

Boli me uvo i za Amere i za Koreance...
BraveMargot
Umalo da zaboravim: 6-1 kataklizma izavana pobunom robota.

I samo da vas podsetim, Kim Il Sung bio je glavni negativac u Team America. Ovaj prorocki film na vreme je identifikovao ko je glavni neprijatelj demokratije i tolerancije i pravi naslednik Sadama Huseina. Samo, sad kad ima svoju sopstvenu bombu, verovatnoca da ce se provesti kao Sadam drasticno se smanjila, tako da Dragi Vodja spokojno moze nastaviti da komponuje simfonije lepse od Betovenovih, dok ceka da mu prodje tiket. cool.gif
Stoprocentni
Ja mislim da bi Uros bacio jednu takvu bombu na radikale.

A Urose?
swimmer
QUOTE(Stoprocentni @ 10 Oct 2006, 18:01)

A Urose?
*

I samo njih da pobije... biggrin.gif
uros_s78
QUOTE(Stoprocentni @ 10 Oct 2006, 18:01)

A Urose?
*

Ne bih trosio bombe na radikale, nisu vredni toga. biggrin.gif
chicha richa
Alo bre dal' ste normalni ???!!! s_w.gif

Nisu napravili bombu, no nuklearnu probu. A to nije isto, proba je korak u dvokoraku. I napravice je da bi se branili. cool.gif
Patapije Polupitomi
Ako je suditi po najnovijim izvestajima , izgleda da im je bio vlazan fitilj pa se to sve nije upalilo kako treba. biggrin.gif
precog
QUOTE(uros_s78 @ 10 Oct 2006, 19:39)
Ne bih trosio bombe na radikale, nisu vredni toga. biggrin.gif
*

nije ukica agresivan, ne bi on nikada bacao bombe na ljude i zivotinje. nije agresija metod sdp-a.
dry.gif

je l' zna neko koliko bombica se procenjuje da imaju/mogu da naprave korejanci i da li to ima veze sa prodajom nojeta i zivote?
unsure.gif
uros_s78
QUOTE(precog @ 10 Oct 2006, 22:56)
nije ukica agresivan, ne bi on nikada bacao bombe na ljude i zivotinje. nije agresija metod sdp-a.
dry.gif

je l' zna neko koliko bombica se procenjuje da imaju/mogu da naprave korejanci i da li to ima veze sa prodajom nojeta i zivote?
unsure.gif
*

Precog, ne znam da li si glup ili se takvim pravis, ali mislim da vrlo dobro znas da nisam u SDP-u nego u SDU-u.
Volim zezanje, ali bezobrazno sirenje laznih informacija ne podnosim.
Ako iduci put to uradis sledi ti report!
Troll off!
chicha richa
QUOTE(precog @ 10 Oct 2006, 22:56)
je l' zna neko koliko bombica se procenjuje da imaju/mogu da naprave korejanci?
*

cool.gif cool.gif cool.gif , mozda i vise.
loshmmee
QUOTE(BraveMargot @ 10 Oct 2006, 16:59)
... I samo da vas podsetim, Kim Il Sung bio je glavni negativac u Team America. Ovaj prorocki film na vreme je identifikovao ko je glavni neprijatelj demokratije i tolerancije i pravi naslednik Sadama Huseina...
*

Makes you wonder! Možda su Trey Parker i Matt Stone sve vreme bili u dilu sa Sung-om. Izbaci narodu istinu u ironičnom tonu da im zamažeš oči. Kad South Park dođe u desetu sezonu (da li je to baš slučajno?), kosooki MF izvršava nuklearnu probu, hm... Makes you wonder...

Akutni oblik kurjih očiju sa kataraktom - 13,7:1...
precog
QUOTE(uros_s78 @ 10 Oct 2006, 23:01)
Precog, znam da nisi glup, ali mislim da vrlo dobro znas da nisam u SDU-u.
Volim bezobrazno sirenje laznih informacija.
Ako iduci put to uradis sledi ti Troll!
*

ok, izvini.
sad.gif
nego, sta mislis da li dragi vodja blefira da ima bombu?
unsure.gif
uros_s78
QUOTE(precog @ 11 Oct 2006, 23:43)
ok, izvini.
sad.gif
nego, sta mislis da li dragi vodja blefira da ima bombu?
unsure.gif
*

Editovao si post.
Btw, ne zeza se.
Bar tako mislim. ph34r.gif
uros_s78
http://www.pincom.info/zanimljivosti/opsirnije.asp?ID=42417

No comment. ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.