Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Koje kompjuterske igre igrate?
Forum B92 > Arhiva > Starija arhiva > Arhiva 2003-2005 > Zabava (2003-2005)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Eraserhead
Manager, Heroes, Civilizacija...
copkillah
QUOTE(Eraserhead @ 28 Oct 2004, 19:59)
Manager, Heroes, Civilizacija...

Sveto Trojstvo biggrin.gif
Igrac na zici
Phoenix, Galaxian, Hyper Sports i druge bisere iz MAME 32 riznice...
Marvin (Paranoid Android)
QUOTE(vrebac @ 22 Oct 2004, 16:31)
Vidim ima dosta fanova civilizacije pa me zanima da li neko posjeduje : Rise and Rule v1.0 dodatak?

Je li to neki oficijelni dodatak? Ja imam oba oficijelna za koje sam znao, Play The World i Conquests.

Je li ovo dodatak ili mod?
vrebac
QUOTE(Marvin (Paranoid Android) @ 31 Oct 2004, 13:14)
Je li to neki oficijelni dodatak? Ja imam oba oficijelna za koje sam znao, Play The World i Conquests.

To je mod za CIV3 Conquest koji sadrzi 107 Mb ,sto znaci da je prilicno izmjenjena u odnosu na bazu.
Ja sam ga download-ovao i nisam zazalio. cool.gif
f4ts0
Mame sa svojim charima
Nebula & kawaks sa svojim charima smile.gif
Mnoogo warcrafta 3
Malo kvalitetnog q3 sa ljudima
Cekajuci HalfLife2....
Generalno manje vise iskljucivo FPS (stare) i RTS
I ponovo se spremam da predjem po n-ti put system shock2 i deus ex
Quelqu'un
Knights of Honor

sjajna potezna strategija. Vreme: srednji vek (3 različita perioda). Mesto: Evropa. Narodi: svi smile.gif (da, da, i Srbija!)
zeos
QUOTE(vrebac @ 2 Nov 2004, 00:50)

To je mod za CIV3 Conquest koji sadrzi 107 Mb ,sto znaci da je prilicno izmjenjena u odnosu na bazu.

Pa hajde postuj link za download
copkillah
Dobio sam Rome Total War ali nisam siguran da li smem da je instaliram...
Plašiš se da se nedeljama nećeš odvojiti od monitora?... wink.gif
Agent Smith
Warhammer 40000...
Kako ova igra rula. Kad bi napravili Starcraft 2 da bude ovakav, to bi bio pun pogodak.
copkillah
QUOTE(Marvin (Paranoid Android) @ 19 Nov 2004, 00:43)
Plašiš se da se nedeljama nećeš odvojiti od monitora?... wink.gif

Hmmm recimo, mada nisam baš neki extra fan strategija.

Sada je velika konkurencija, FM 2005 je izašao, tu je i NBA Live 2005, NFSU 2 je izašao, Pro Evolution Soccer 4 izlazi uskoro, imam Rome Total War, Starcraft sam našao pre neki dan itd itd.
Šteta što nemam vremena da se igram ceo dan biggrin.gif
Kakav je Rome: Total War? Ja ga hteo skinuti, tek vidim da je veliki 3-4 CDa blink.gif To me malo obeshrabrilo... vredi li?
Element@l
Mislim da ne vredi cool.gif
Vladap
Ja pratim samo najnovije i najmodernije. Diablo trenutno. Cujem da ce uskoro i Diablo II... biggrin.gif
Agent Smith
QUOTE(Element@l @ 22 Nov 2004, 00:54)
Mislim da ne vredi cool.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Nevernik...
Igra je zakon, samo što treba puno slobodnog vremena za igranje.
Element@l
Po meni ne vredi a za tabe neznam nit me zanima tvoje misljenje
Andy
Jedva cekam PES 4, to je jedna od onih igara za koju znas da ce biti prva klasa! biggrin.gif
Nikola21
QUOTE(Andy @ 22 Nov 2004, 14:14)
Jedva cekam PES 4, to je jedna od onih igara za koju znas da ce biti prva klasa! biggrin.gif

a to je skracenica za...?
voyageur
Evropska verzija WE8 wink.gif

Pro Evolution Soccer 4 wink.gif
banecare1
QUOTE(voyageur @ 23 Nov 2004, 00:04)
Pro Evolution Soccer 4 wink.gif

PES4 za PS2 to je ono pravo
enjoy

btw poceo sam serieA na 4. nivou sa Interom u njihovom stilu W1 D3 L0 blink.gif
Andy
A jel tacno da se po prvi put u Winning Eleven-u pojavljuje sudija na terenu? biggrin.gif
voyageur
pojma nemam da li je prvi put, ali je sudija definitivno na terenu wink.gif

nego, jeli igrao neko Half Life 2 ? cool.gif
Tadino
With the series famed for its intuitive controls and the realistic movement of players on and around the ball, Konami TYO has further pushed the envelope with a wealth of new moves and tricks that flow fluidly within the fast-paced action. New free kick and penalty techniques can now be used, while an innovative indirect free kick move has been implemented to add further variety to set pieces. This level of realism has also been extended to the game's many players. More individuality can now be found in the ways players run, move both on and off the ball, and how they control the ball. Likewise, even more advanced player stats that govern every aspect of their play affect how well players can bring a high or fast ball under control, hit it first time past an encroaching defender, or flick the ball on to a team-mate. A new dribbling system is also available giving more control as players go one-on-one and try to pass opposing players, while crosses and cut-back passes can now be made with more precision. In keeping with this level of detail, player likenesses are also enhanced to match the noticeable individuality of the world's greatest stars. Pro Evolution Soccer 4 will also boast an on-screen referee for the first time. A new 'My Best Eleven' option allows fans to save their greatest teams for prosperity, and players can now be forced to retire through severe injury during the course of a Master League season, forcing the user to work around the loss of key stars and restructure around the abilities of suitable replacement players. [Konami]
vrebac
QUOTE(zeos @ 19 Nov 2004, 00:10)
QUOTE(vrebac @ 2 Nov 2004, 00:50)

Pa hajde postuj link za download

http://3ddownloads.com/civfanatics/...100b11_Full.exe
Evo ti link pa ti skidaj ako imas wireless (ili ako imas puno vremena).

edit: posto ovaj link steka probaj preko sledeceg:
http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=100144
Artur Dent
QUOTE(copkillah @ 18 Nov 2004, 23:33)
Dobio sam Rome Total War ali nisam siguran da li smem da je instaliram...

Ako zelis da drustveni zivot svedes na nulu, rodbina da te se odrekne preko novina, devojka i ljubavnica odjezde zajedno na Lezbos, a drugari da te se uz pice secaju kao "one pizde u togi", onda da. wink.gif
Artur Dent
QUOTE(Marvin (Paranoid Android) @ 21 Nov 2004, 22:53)
Kakav je Rome: Total War? Ja ga hteo skinuti, tek vidim da je veliki 3-4 CDa blink.gif To me malo obeshrabrilo... vredi li?

Apsolutno vredi. Najbolji TW naslov do sada, a mozda i nabolja strategija ikada.
E vala ga skidam, pa nek ide i život i cura i društvo... wink.gif

(Arture, ipak ću tebe da krivim kad umrem sam samcat)
Artur Dent
QUOTE(Marvin (Paranoid Android) @ 24 Nov 2004, 10:05)
(Arture, ipak ću tebe da krivim kad umrem sam samcat)

Neces umreti sam samcat, bice oko tebe tvoje verne legije. cool.gif
Super, gomila ljubomornih generala koji gledaju prvu priliku za nož u leđa unsure.gif Znam ja te Rimljane...
Artur Dent
QUOTE(Marvin (Paranoid Android) @ 24 Nov 2004, 10:08)
Super, gomila ljubomornih generala koji gledaju prvu priliku za nož u leđa unsure.gif Znam ja te Rimljane...

E jebiga, ako zelis 77 hurija, a ti miska na panj... wink.gif
vrebac
QUOTE(Quelqu'un @ 19 Nov 2004, 00:03)
Knights of Honor

sjajna potezna strategija. Vreme: srednji vek (3 različita perioda). Mesto: Evropa. Narodi: svi smile.gif (da, da, i Srbija!)

Zna li se koja je minimalna konfiguracija za tu igru?
Nikola21
Potezne strategije thumbdown.gif
Narodi svi thumbdown.gif
vrebac
QUOTE(Nikola21 @ 24 Nov 2004, 12:44)
Potezne strategije thumbdown.gif
Narodi svi thumbdown.gif

blink.gif
Nikola21
QUOTE(vrebac @ 24 Nov 2004, 10:48)
Potezne strategije  thumbdown.gif
Narodi svi  thumbdown.gif

blink.gif

Mislim da su potezne strategije prevazidjene (mada mogu biti jako dobre)
Mislim da je mnogo glupo da mogu da se vode svi narodi. Osim ako ne limitiraju potencijalne uspehe sa istim. Zamisli sa Lihtenstajnom da porobim celu Evropu ili Srbija do Tokija. Trebaju staviti one narode koji su bili mocni u datom periodu pa sa njima igras. Da deluje kao kada bi slucajno neko drugi dosao na celo tih naroda, odnosno kako bi se izmenila istorija da je sposobniji takcar dosao na celo vec mocne sile. Tako bi bilo barem teoretski realno.
Aule@
Houmwrld 2..Skinuo sa neta i nisam zazhalio..
Mada je igrica malo bajata...
vrebac
QUOTE(Nikola21 @ 24 Nov 2004, 13:40)
QUOTE(vrebac @ 24 Nov 2004, 10:48)
Potezne strategije  thumbdown.gif
Narodi svi  thumbdown.gif

blink.gif

Mislim da su potezne strategije prevazidjene (mada mogu biti jako dobre)
Mislim da je mnogo glupo da mogu da se vode svi narodi. Osim ako ne limitiraju potencijalne uspehe sa istim. Zamisli sa Lihtenstajnom da porobim celu Evropu ili Srbija do Tokija. Trebaju staviti one narode koji su bili mocni u datom periodu pa sa njima igras. Da deluje kao kada bi slucajno neko drugi dosao na celo tih naroda, odnosno kako bi se izmenila istorija da je sposobniji takcar dosao na celo vec mocne sile. Tako bi bilo barem teoretski realno.

Ma pusti realnost u kompjuterskim igricama ,njihov cilj u stvari i je da nam ponudi malo drugaciju sliku od one stvarne.
Andy
PC igre koje u sebi imaju visok % tzv. ''realnosti'', tipa WW2 FPS-ovi i slicno su obicno high-sell djubre... thumbdown.gif puke.gif
Quelqu'un
QUOTE(vrebac @ 24 Nov 2004, 12:13)
Knights of Honor

Evo šta proizvođači kažu:

Recommended Configuration

Operating System Windows XP*
Processor 1.5 GHz Intel Pentium IV processor or higher
Memory 512MB or higher
Videocard 64 MB video card
HDD Space 1.3 GB free hard disk space plus space for saved games (additional space required for Windows swap-file)
CD ROM Speed x24
Soundcard DirectX 9.0c or higher compatible drivers
DirectX Version 9.0c or higher

p.s.
- ovo za 512 MB je bezveze (ja imam 256 pa mi radi besprekorno)
- ovaj directX se skine zajedno s igrom
vrebac
QUOTE(Quelqu'un @ 26 Nov 2004, 00:17)
QUOTE(vrebac @ 24 Nov 2004, 12:13)
Knights of Honor

Evo šta proizvođači kažu:

Recommended Configuration

Operating System Windows XP*
Processor 1.5 GHz Intel Pentium IV processor or higher
Memory 512MB or higher
Videocard 64 MB video card
HDD Space 1.3 GB free hard disk space plus space for saved games (additional space required for Windows swap-file)
CD ROM Speed x24
Soundcard DirectX 9.0c or higher compatible drivers
DirectX Version 9.0c or higher

p.s.
- ovo za 512 MB je bezveze (ja imam 256 pa mi radi besprekorno)
- ovaj directX se skine zajedno s igrom

blink.gif sad.gif
za sad imam :
CD ROM Speed x24
i
HDD Space 1.3 GB free hard disk space plus
tongue.gif
U svakom slucaju hvala na informaciji.
Element@l
Igram najvise Strategije i RPG
novosadjance
Evo moj konkretan doprinos ovoj temi i jedna "zanimljiva" sad.gif igrica...

http://www.lilgames.com/acne_zit_popper_game.shtml
ceres
QUOTE(novosadjance @ 29 Nov 2004, 08:27)
Evo moj konkretan doprinos ovoj temi i jedna "zanimljiva"  sad.gif igrica...

http://www.lilgames.com/acne_zit_popper_game.shtml

blink.gif puke.gif puke.gif

BLJAK!!!
rucak ce da saceka...
big easy 24
1. madden 2005 nfl
2. black hawk down (1 i 2 deo)
3. call of duty (1 i 2 deo)
4. total club menager 2005
5....razno... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Element@l
To 5 ti je najbolje
vrebac
Jel' igro neko Half Life 2?
Agent Smith
QUOTE(vrebac @ 4 Dec 2004, 23:30)
Jel' igro neko Half Life 2?

Igro-prešo. Odlična igra, kratka, ali odlična. Nebulozna priča, fenomenalno odrađeni likovi (Alexya, Barni), izvanredna fizika i naravno neopisivo dobro odrađena voda. Posebno je impresivna borba pred kraj, na ulicama, protiv onih hodača (Strajdera). Protivničke letelice takođe odlično odrađene, stvarno dižu frku kad se pojave. I naravno, ono mehaničko pseto, fenomenalno odrađeno.
ceres
Ne vredi.... dry.gif
Zesce sam se navukla sad.gif

Element@l
Jao ti crvici

Opasni su rolleyes.gif
GG
QUOTE(Agent Smith @ 7 Dec 2004, 09:11)
Igro-prešo. Odlična igra, kratka, ali odlična. Nebulozna priča, fenomenalno odrađeni likovi (Alexya, Barni), izvanredna fizika i naravno neopisivo dobro odrađena voda. Posebno je impresivna borba pred kraj, na ulicama, protiv onih hodača (Strajdera). Protivničke letelice takođe odlično odrađene, stvarno dižu frku kad se pojave. I naravno, ono mehaničko pseto, fenomenalno odrađeno.

Po mom misljenju, to "nebulozna prica" deli remek-dela od prosecnih igara.
Nisam igrao doticnu igru, ali na osnovu onoga sto sam cuo vec mogu da formiram svoj stav o njoj zato sto je to po svemu sudeci 'jos jedna u nizu'...
Nazalost, danas je najvaznije uraditi "odlicno odradjenu igricu", sa sljastecom fotorealisticnom grafikom i "vrhunski odradjenom" fizikom, pre nego li posvetiti se samoj atmosferi u igri, onim sto se zove "igrivost", necemu sto te moze drzati satima vezanim za ekran i beskrajno zabaviti, a da ni ne primetis proteklo vreme.
Ta remek dela, kao pomenuti Worms (2D, ne ovaj novi) ili Championship Manager, pa i prvi HL su retkost koja se pojavi jednom u nekoliko godina i u kojima pravi ljubitelji igranja najistinskije uzivaju dugo dugo vremena. Takvi biseri ne zastarevaju, uvek ih mozes igrati.
Ostali 'style-over-substance' produkti su prolazni, puki odraz razvoja tehnologije koji jedino sluze proizvodjacima da prikazu sve mogucnosti svoje nove dzi fors kartice i svih njenih piksel shejdera ili statijaznamcega, i shodno tome redovno godisnje uzimanje novca nasmejanim kupcima. Tog consumer trasha se niko nece ni secati vec koliko naredne godine, oko sledece sezone bozicne kupovine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.