Globalna reklamokratija, Da li zivimo u diktaturi reklama? |
![]() ![]() |
Globalna reklamokratija, Da li zivimo u diktaturi reklama? |
22.11.2009, 19:09
|
|
![]() Group: Members Posts: 1378 Joined: 08.07.2007 From: Avalonistan Member No.: 30291 |
Ne mislim na Puzigacu, naravno. On bi pustio malo Hitlera na 9/10 sveta i reshio sve probleme, njegovo mishljenje niko i ne uzima za ozbiljno, vec se radi o nekim "ozbiljnijim" forumashima, ali to je nebitno, sada prichamo o tebi, zato shto si nas nazvao talibanima, a poznato je da su upravo oni najveci protivnici reklame i da su masteri zabrana, pa mi malo nelogichno, s oproshtenjem. Uostalom, mislim da je vec odavno izneti primer Kvebeka i Ontaria u istoj drzavi, a gde su dechije reklame zabranjene-dozvoljene, znachi iskljuchivo zavisno od vecinskog stava gradjana prema tom problemu najbolji i jedini nachin kako se protiv reklame boriti. Kazem, ja sam potpuno siguran da ce 98% gradjana Ontaria odgovoriti da im reklame smetaju i obrnuto 98\% bi bilo protiv nekog zabranjivanja i ukidanja istih. Ja tu, osim "revolucionarne" sile ne vidim kako bi se oni civilizovano ubedili u suprotno. Nazvao sam vas talibanima zato sto ste previse iskljucivi i sto se cini da svaku kritiku "reklamokratije" poistovecujete sa frontalnim napadom na demokratiju i slobodno trziste - za mene su "talibani" u prenosnom smislu simbol fanatizma i netrpeljivosti prema stavovima koji se imalo razlikuju od zacrtane ortodoksije. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 22.11.2009 20:53 |